Νέα Μοναστηρίου 88Α

563 34 Κορδελιό Θεσ/νίκη

+30 6989919260

Καθημερινά: 9:00 - 17:30

info@turbopower.gr

Η Turbopower είναι μια νέα εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανταλλακτικών με έδρα την Θεσσαλονίκη. Τα στελέχη μας έχουν 20 έτη εμπειρία στο εμπόριο τουρμπίνων και 25 έτη εμπειρία στο εμπόριο και ανακατασκευή μίζας και δυναμό. Η μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο και η εξειδικευμένη γνώση μας  οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρίας μας.

Στόχος μας είναι η παροχή αξιόπιστων ανταλλακτικών αυτοκινήτων με  τις καλύτερες τιμές, και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του σύγχρονου εμπορίου ανταλλακτικών συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του εξωτερικού οι οποίοι παράλληλα αποτελούν τους επίσημους προμηθευτές σε ανταλλακτικά των εταιρειών κατασκευής.  Προμηθεύουμε  εξειδικευμένα συνεργεία επισκευής οχημάτων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών. Στους δε βελτιωτές αυτοκινήτων παρέχουμε λύσεις για ειδικές εφαρμογές και βελτιώσεις.

Η εταιρία διαθέτει γνήσια Turbo πρώτης τοποθέτησης/εφαρμογής , εναλλάξιμα aftermarket  αλλά  και  ανακατασκευής. H μεγάλη ποικιλία που έχουμε σε μίζες και δυναμό όλων των τύπων, καλύπτουν    σχεδόν όλες τις εφαρμογές των κινητήρων. Υπάρχει μεγάλη γκάμα σε ανταλλακτικά Turbo και σε ηλεκτρικά ανταλλακτικά  κινητήρα.    Η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε άμεσα με φυσική παρουσία από το κατάστημα μας ή μέσω τηλεφώνου στο 2316-002009 και μελλοντικά απευθείας από το site μας. Μπορεί να γίνει άμεσα γρήγορη και ολοκληρωμένη αποστολή της παραγγελίας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

Στο  κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη και προσιτές τιμές. αλλά και ειδικές τιμές χονδρικής για επαγγελματίες .

Τα προϊόντα τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας σταλούν εντός 24 ωρών.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν μπορεί να γίνει άμεση παραγγελία από το εξωτερικό από τον εκάστοτε προμηθευτή.

Το κατάστημά μας βρίσκεται Ν. Μοναστηρίου 88Α στο Κορδελιού Θεσσαλονίκης. 

Διατίθεται άνετο parking και είμαστε στην διάθεση σας από Δευτέρα μέχρι Σάββατο για να σας εξυπηρετήσουμε.

TURBO

Γνήσια Turbo πρώτης εφαρμογής για όλες σχεδόν τις εφαρμογές είτε για επαγγελματικά  εφαρμογές , αλλά και performance aftermarket Turbo για βελτιώσεις.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ TURBO

Γνήσια ανταλλακτικά αλλά και aftermarket ανταλλάξιμα  με δυνατότητα ελέγχου και ανακατασκευής

ΔΥΝΑΜO ΜΙΖΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΙΖΑΣ & ΔΥΝΑΜΟ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ AIR CONDITION

Ποιοι είμαστε…

Η Turbopower είναι μια νέα εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανταλλακτικών με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Τα στελέχη μας έχουν 20 έτη εμπειρία στο εμπόριο τουρμπίνων και 25 έτη εμπειρία στο εμπόριο και ανακατασκευή μίζας και δυναμό. Η μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο και η εξειδικευμένη γνώση μας οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρίας μας.

Στόχος μας είναι η παροχή αξιόπιστων ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τις καλύτερες τιμές, και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

δείτε περισσότερα…

Πληροφορίες

Όροι χρήσης

Τρόποι αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Επιστροφές προϊόντων

Πολιτική απορρήτου

Αναζήτηση αποστολής

Item added to cart.
0 items - 0,00